Informatie over koop

STA-ART Kunstwinkel

 

Verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Met bijna 500 werken hebben we een ruim en gevarieerde collectie.

Nieuwsgierig naar onze kunst? Bekijk dan deze online catalogus met daarin een (deel) van de collectie. Wilt u weten wat STA-ART Kunstuitleen nog meer aan kunst in huis heeft? Kom dan langs in onze winkel aan het Aarplein 1, Alphen aan den Rijn en laat u adviseren.

Je kunt thuis of op het werk een groot deel van de collectie bewonderen en kunstwerken reserveren. Maar, hoe heerlijk het ook is om vanachter je bureau of op de bank kunst te kijken…. Het is ook een plezier om dit ‘live’ te beleven. Je bent daarom van harte welkom bij onze Kunstwinkel waar een geselecteerd en wisselend aanbod van kunstwerken te bewonderen is. Wil je meer advies en informatie over de verschillende stijlen, smaken, stromingen, technieken en formaten? Wij denken graag met je mee! Kom dan naar onze kunst winkel !

Bedrijven met mooie kunst worden door klanten als deskundiger aangemerkt
Kunst op de werkvloer vergroot zowel het werkplezier van uw personeel als de uitstraling van uw organisatie. Omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken wij graag mee over de precieze invulling en uitvoering van uw wensenpakket. Kunstwerken van onze Alphense kunstenaars inspireren en motiveren steeds meer mensen in zowel het midden- als klein bedrijf, overheidsinstellingen en hotels.