Informatie over huur

STA-ART Kunstuitleen

Verhuurt én verkoopt kunst aan particulieren en bedrijven. Met circa 400 werken hebben we een ruim en gevarieerde collectie.

Nieuwsgierig naar onze kunst? Bekijk dan deze online catalogus met daarin onze uitleencollectie, welke een deel vormt van de totale kunstcollectie van STA-ART kunstenaars. Wilt u weten wat STA-ART Kunstuitleen nog meer aan kunst in huis heeft? Kom dan naar onze winkel aan het Aarplein 1, Alphen aan den Rijn en laat u adviseren.

 

Kunst in huis

Ben je op zoek naar een eigentijds kunstwerk boven de bank ? Wil je thuis genieten van een mooi kunstwerk, maar weet je niet precies wat je wilt ? Een goed kunstwerk is al snel een paar duizend euro waard. Om dat zomaar te kopen is best een kostbare aangelegenheid. Stel je voor dat je er na een tijdje op uitgekeken bent . . . .

De Kunstuitleen is voordelig, want je huurt het kunstwerk dat je aanspreekt vaak al voor een paar euro per maand. Ben je helemaal weg van het werk, dan is het mogelijk om het aan te kopen. Houd je van afwisseling ? Dan blijf je huren. Voor een paar maanden of voor een paar jaar. Het is maar net hoe het kunstwerk bevalt. Onverzadigbaar ? Dan leg je in je eigen tempo een privécollectie aan.

Neem contact met ons op of kom langs bij de Kunstuitleen voor een uitgebreid advies op maat. Neem hier alvast een kijkje in onze uitgebreide collectie of laat je inspireren door andere leners.

 

Kunst op kantoor

STA-ART Kunstuitleen verhuurt én verkoopt kunst aan grote en kleine bedrijven. Want kunst op kantoor inspireert. Bent u pas verhuisd met uw kantoor en heeft u nog kale muren? Of kan de vergaderkamer, entree of kantoortuin wel wat meer sfeer gebruiken? Diverse onderzoeken tonen aan dat een smaakvolle en inspirerende werkomgeving de productiviteit en betrokkenheid verhoogt. Daarbij kan kunst strategisch worden ingezet om uw bedrijfsimago en -boodschap te versterken. Kunst communiceert met zowel klanten als medewerkers.

STA-ART Kunstuitleen wil graag van dienst zijn in het samenstellen van kunstcollecties voor bedrijven. Bel of mail ons en maak, indien u dit wenst, op basis van een bezoek op locatie een inrichtingsadvies. De gekozen collectie wordt door de kunstenaars zelf aangeleverd en ingericht. Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden indien u voor uw bedrijf slechts een paar kunstwerken nodig hebt, dat u die uitkiest en ook dan zal de kunstenaar dit bij u afleveren en ophangen.

 

Kunstuitleen:

U zoekt een schilderij/kunstobject uit op onze site en u huurt het voor 1,25% per maand van de waarde van het kunstwerk. De facturering vindt plaats op kwartaalbasis (of gedeelte daarvan) op elke 1e van het kalenderkwartaal, vooraf.

- u kunt te allen tijde wisselen of aankopen, geen maximale huurtermijn.
- geen inschrijfgeld
- kunstwerken worden gratis bezorgd en netjes opgehangen (buiten het gebied

  Van’Groot’ Alphen aan den Rijn wordt een kleine vergoeding gevraagd).